Kunye

Identiteit en verpakkingen voor handgemaakte verzorgingsproducten

Kunye is een Canadees bedrijf opgericht door Melissa Nkomo. Kunye ontwikkelt verzorgingsproducten voor individuele huidtypes. Al haar producten zijn volledig met de hand gemaakt en bevatten enkel biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Aanpak
Kunye wil dat mensen meer tijd voor zichzelf nemen. Geniet van de verzorging van je lichaam en probeer meer één met jezelf te worden. De naam Kunye betekent één in isiZulu en vertegenwoordigd dit principe. Het beeldmerk is opgebouwd uit een een elegante schrijfletter welke subtiel het cijfer één in de ‘K’ verwerkt heeft. Daarnaast creëerde wij een serie patronen gebaseerd op een microscopisch beeld van gezonde huidcellen. Gecombineerd met het beeldmerk ontstaat er een stijlvolle identiteit, welke past bij haar exclusieve clientèle.

Economische oplossing
Ieder product van Kunye kent een unieke samenstelling. De details op de verpakking van Kunye zijn daardoor veelal verschillend. Studio Lake bedacht hiervoor een economische oplossing, in de vorm van zwartwitte labels welke zij in-house makkelijk konden aanpassen en afdrukken.


Kunye by Studio Lake
Kunye by Studio Lake
Kunye by Studio Lake
Kunye by Studio Lake
Kunye by Studio Lake

Related projects —