Delou

Veelzijdige visuele identiteit voor Delou

Delou is een consultancy bureau in Vancouver, Canada. Zij helpen midden- en grote bedrijven met reorganisaties. Studio Lake hielp Delou aan een nieuwe visuele identiteit.

Aanpak
De nieuwe identiteit is een visualiseert het van werk van Delou. Het beeldmerk is geïnspireerd door de ruimtes die Delou creëert bij haar klanten. Deze ruimtes komen vaak uit onverwachte hoeken. Delou wordt geprezen om haar unieke en creatieve aanpak en de nieuwe visuele identiteit reflecteert dit dan ook.

Veelzijdig
Veel van Delou’s klanten zijn multi-nationals. Grotere, zakelijke bedrijven. De nieuwe identiteit spreekt de klanten in deze industrie aan, maar heeft tegelijkertijd een creatieve ‘edge’. Het logo kan speels worden ingezet maar komt ook tot haar recht in een zakelijkere layout.

Een serie iconen, gebaseerd op de vormen uit het logo, behoren tot de nieuwe identiteit. Deze veelzijdide illustraties komen tot leven op de website, gecombineerd met sterke typografie en een uitdagend kleurenpalet. Zo onderscheidt Delou zich van haar concurrentie, zowel in haar manier van werken als in haar visuele identiteit.


Delou by Studio Lake
Delou by Studio Lake
Delou by Studio Lake
Delou by Studio Lake
Delou by Studio Lake
Delou by Studio Lake

Related projects —